1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Ova Enerji`nin hisseleri satılıyor

Ova Enerji`nin hisseleri satılıyor

Enerji Günlüğü - Sakarya Büyükşehir Belediyesi SASKİ Genel Müdürlüğü iştiraki olan Ova Enerji A.Ş.’nin hisselerinin tamamı satılacak.Sakarya Büyükşehir...

Ova Enerji`nin hisseleri satılıyor

Enerji Günlüğü - Sakarya Büyükşehir Belediyesi SASKİ Genel Müdürlüğü iştiraki olan Ova Enerji A.Ş.’nin hisselerinin tamamı satılacak.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanlığı SASKİ Genel Müdürlüğü ihale ilanını bugünkü Resmi Gazete'de yayımlayarak duyurdu.

Buna göre, Sakarya Büyükşehir Belediyesi SASKİ Genel Müdürlüğü iştiraki olan Ova Enerji A.Ş.’nin hisselerinin tamamı Kapalı Teklif Açık Artırma Satış Usulü ile satılacak.

İhale, 13.07.2015 tarihinde saat 15:00'de Sakarya-SASKİ Genel Müdürlük binası toplantı salonunda yapılacak. İhaleye katılmak isteyen özel ve tüzel kişiler İdari Şartnameye göre hazırlayacakları gerekli evrakları eksiksiz bir şekilde dosyaya koyarak 25/06/2015 tarih ve saat 14:00’e kadar SASKİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ İhale Şube Müdürlüğüne belge karşılığında teslim edecekler.

İhale Şartnamesi Genel Müdürlük Strateji Geliştirme Dairesi Başkanlığı ihale biriminden 1.000,00 TL karşılığı satın alınabilecek.

Ova Enerji A.Ş.’nin hisselerinin satışa esas muhammen bedeli 8.052.953,00 TL olacak ve geçici teminat muhammen bedelin %3 ünden az olamayacak.

Önceki ve Sonraki Haberler