1. HABERLER

  2. YENİLENEBİLİR

  3. HİDRO

  4. Sefaköy HES için halk toplantısı yapılacak

Sefaköy HES için halk toplantısı yapılacak

Enerji Günlüğü – Değirmen Üstü Enerji tarafından Kars’ta yapılması planlanan Sefaköy HES projesi ile ilgili 9 Ekim 2014 tarihinde Halkın Katılım...

Sefaköy HES için halk toplantısı yapılacak

Enerji Günlüğü – Değirmen Üstü Enerji tarafından Kars’ta yapılması planlanan Sefaköy HES projesi ile ilgili 9 Ekim 2014 tarihinde Halkın Katılım Toplantısı düzenlenecek.

Çevresel Etki Değerlendirmesi İzin ve Denetim Genel Müdürlüğünün internet sitesinde konu ile ilgili yapılan açıklamada Kars ili Kağızman ilçesi sınırları içerisinde Değirmen Üstü Enerji Üretim Tic. San. A.Ş. tarafından yapılması planlanan Sefaköy HES projesine ilişkinhalkı proje hakkında bilgilendirmek, görüş ve önerilerini almak amacıyla 09/10/2014 tarihinde Halkın Katılım Toplantısı düzenleneceği belirtildi.

Çevresel Etki Değerlendirme sürecinin başladığı ve Çevresel Etki Değerlendirmesi Başvuru Dosyası halkın görüşüne açılmış olan projeye ilişkin ÇED Başvuru Dosyasını İncelemek isteyenler Bakanlık Merkezinde veya KARS Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüklerinde duyuru tarihinden itibaren raporu inceleyerek, zamanlama takvimi içerisinde proje hakkında Bakanlığa veya Valiliğe görüş bildirebilecekler.

Halkın Katılımı Toplantısı yeri ve saati ile ilgili ÇED İzin Denetim Genel Müdürlüğü ve KARS Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’nden bilgi alınabilecek.

Önceki ve Sonraki Haberler