1. HABERLER

  2. YENİLENEBİLİR

  3. HİDRO

  4. Silopi Enerji Grubu HES ÇED raporu kabul edildi

Silopi Enerji Grubu HES ÇED raporu kabul edildi

Enerji Günlüğü - Temsu Elektrik'in Silopi Enerji Grubu HES için ÇED raporu kabul edildi.Çevresel Etki Değerlendirmesi İzin ve Denetim Genel Müdürlüğünün...

Silopi Enerji Grubu HES ÇED raporu kabul edildi

Enerji Günlüğü - Temsu Elektrik'in Silopi Enerji Grubu HES için ÇED raporu kabul edildi.

Çevresel Etki Değerlendirmesi İzin ve Denetim Genel Müdürlüğünün internet sitesinden yapılan açıklamaya göre, Temsu Elektrik'in Silopi Enerji Grubu HES için ÇED raporu kabul edildi.

Açıklamaya göre, Şırnak ili Silopi ve Uludere ilçeleri sınırları içerisinde Temsu Elektrik Üretim Ltd Şti tarafından yapılması planlanan “Silopi Enerji Grubu HES (Hezil Barajı ve Hidroelektrik Santralları 155 MWm/147,88MWe), Malzeme Ocakları, Kırma Eleme Tesisi ve Hazır Beton Santralı" projesi ile ilgili olarak hazırlanan ÇED Raporu, İnceleme Değerlendirme Komisyonu tarafından incelenip değerlendirilerek, kabul edildi ve inceleme değerlendirme süreci sona erdirildi.

Çevresel Etki Değerlendirmesi Raporu 10 (on) iş günü halkın görüşüne açılmış olup, görüş ve öneriler için bu süreç içerisinde Şırnak Valiliğine (Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü) veya Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na müracaat edilebilecek.

Önceki ve Sonraki Haberler