1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. TEİAŞ 7 Müfettiş Yardımcısı alacak

TEİAŞ 7 Müfettiş Yardımcısı alacak

Enerji Günlüğü – TEİAŞ Genel Müdürlüğü Teftiş Kurulu Başkanlığı’na Giriş Sınavı ile Elektrik ve Elektrik-Elektronik Mühendisi 7 Müfettiş...

TEİAŞ 7 Müfettiş Yardımcısı alacak

Enerji Günlüğü – TEİAŞ Genel Müdürlüğü Teftiş Kurulu Başkanlığı’na Giriş Sınavı ile Elektrik ve Elektrik-Elektronik Mühendisi 7 Müfettiş Yardımcısı alınacak.

Türkiye Elektrik İletim A.Ş. Genel Müdürlüğü sınav ilanını bugünkü Resmi Gazete’de yayımlayarak duyurdu.

Buna göre, Türkiye Elektrik İletim A.Ş. Genel Müdürlüğü Teftiş Kurulu Başkanlığı’na Giriş Sınavı ile Elektrik ve Elektrik-Elektronik Mühendisi 7 Müfettiş Yardımcısı alınacak.

Yazılı Sınav, 20 Aralık 2014 Cumartesi günü 10.00-12.00 ve 13.30-15.00 saatleri arasında “TEİAŞ Genel Müdürlüğü Sosyal Tesisleri Gölbaşı/ANKARA” adresinde yapılacak. Sınava Kamu Personeli Seçme Sınavından, KPSSP8 puan türünden 80 ve daha yüksek puan almış olanlar puana göre sırayla alınacak. Adayların Elektrik veya Elektrik-Elektronik Mühendisi yetiştiren ve en az dört yıl eğitim veren Fakülteler ile en az dört yıl eğitim veren ve bunlara denkliği yetkili makamca kabul edilen yerli veya yabancı fakültelerden birini bitirmiş olmaları ve KPDS, ÜDS, YDS’ den 60, TOEFL-IBT’den 72, IELTS’den 4 ve FCE’den 75 ve üzeri puan almış olmaları gerekiyor.

SINAV BAŞVURUSU

Başvurular, 15 Aralık 2014 Pazartesi günü saat 16.30’a kadar “Türkiye Elektrik İletim A.Ş. Genel Müdürlüğü Teftiş Kurulu Başkanlığı Nasuh Akar Mah. Türkocağı Cad. No:2 A Blok (Kat:15/57) Bahçelievler/ANKARA” adresine şahsen veya posta ile yapılabilecek.

Yazılı sınavı başaran ilk 14 aday asıl, sonraki 7 aday da yedek olmak üzere sözlü sınava çağrılacak. Yazılı sınav sonuçları ve sözlü sınava çağrılacakların listesi, “www.teias.gov.tr” internet adresinde yayımlanacak, ayrıca bildirim yapılmayacak. Sözlü sınavda, adayların genel olarak sınav konularındaki bilgileri ile algılama, ifade kabiliyeti, tavır ve hareket gibi şahsi nitelikleri de göz önünde bulundurulacak. Başarılı olanlara TEİAŞ Teftiş Kurulu Başkanlığınca gerekli tebligat yapılacak.

Önceki ve Sonraki Haberler