1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. TEİAŞ, iletim hattı kamulaştırma hizmeti alacak

TEİAŞ, iletim hattı kamulaştırma hizmeti alacak

Enerji Günlüğü - TEİAŞ, Zonguldak ve Karabükte 94,05 km EİH güzergâhlarına ait kamulaştırma haritası ile varsa imar planı tadilatının yapılması...

TEİAŞ, iletim hattı kamulaştırma hizmeti alacak

Enerji Günlüğü - TEİAŞ, Zonguldak ve Karabükte 94,05 km EİH güzergâhlarına ait kamulaştırma haritası ile varsa imar planı tadilatının yapılması ve onaylatılması ile tescile esas bilgi ve belgelerin temini hizmet alacak.

Türkiye Elektrik İletim A.Ş. Genel Müdürlüğü (TEİAŞ) 22. İletim Tesis ve İşletme Grup Müdürlüğü, ihale ilanını bugünkü Resmi Gazete'de yayımlayarak duyurdu.

Buna göre,TEİAŞ 150 günlüğüne Zonguldak ve muhtelif ilçeleri, Karabük ve muhtelif ilçelerinde 94,05 km 154 kV Yeni Çates - Çaycuma 2-Safranbolu - Karabük E. İ. Hattı güzergâhlarına ait kamulaştırma haritası ile varsa imar planı tadilatının yapılması ve onaylatılması ile tescile esas bilgi ve belgelerin temini hizmeti alımını açık ihale usulü ile ihale edecek.

İhale, 06/04/2015 tarihinde saat: 14:00'de İnönü Mahallesi Alparslan Türkeş Bulvarı 118/B Kastamonu adresinde yapılacak.

Teklifler, ihale tarih ve saatine kadar TEİAŞ 22. İletim Tesis ve İşletme Grup Müdürlüğü Muhaberat Servisi - İnönü Mahallesi Alparslan Türkeş Bulvarı 118/B KASTAMONU adresine elden teslim edilebileceği gibi, aynı adrese iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilecek.

İhale dokümanı, idarenin adresinde görülebilecek ve 70 Türk Lirası karşılığı TEİAŞ 22. İletim Tesis ve İşletme Grup Müdürlüğü/Satınalma ve Ticaret Şefliği İnönü Mahallesi Alparslan Türkeş Bulvarı 118/B Kastamonu adresinden satın alınabilecek.

Teklif sahipleri, en az 5 yıl tecrübeli bir adet proje yöneticisi (Jeodezi ve fotogrametri. Müh) ve bir adet Jeodezi ve fotogrametri Mühendisi ile en az 2 yıl deneyimli iki adet Harita Teknikeri/Teknisyeni/Topoğraf personeli istihdam etmeleri gerekiyor.

Önceki ve Sonraki Haberler