1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. TEİAŞ İstanbul`da yeraltı kablo bağlantısı yaptıracak

TEİAŞ İstanbul`da yeraltı kablo bağlantısı yaptıracak

Enerji Günlüğü - TEİAŞ, 154 kV Küçükbakkalköy GIS TM-Kadıköy GIS TM Yeraltı XLPE Güç Kablo Bağlantısı yaptıracak.Türkiye Elektrik İletim A.Ş....

TEİAŞ İstanbul`da yeraltı kablo bağlantısı yaptıracak

Enerji Günlüğü - TEİAŞ, 154 kV Küçükbakkalköy GIS TM-Kadıköy GIS TM Yeraltı XLPE Güç Kablo Bağlantısı yaptıracak.

Türkiye Elektrik İletim A.Ş. Genel Müdürlüğü'nün bugünkü Resmi Gazete'deki ilanına göre, Uluslararası İmar ve Kalkınma Bankası'ndan sağladığı kredilerin bir kısmı 154 kV Küçükbakkalköy GIS TM-Kadıköy GIS TM Yeraltı XLPE Güç Kablo Bağlantısı işi sözleşmesi kapsamındaki uygun ödemeler için kullanılacak. Bunun için TEİAŞ ilgilenen firmaları yapılacak ihaleye kapalı teklif vermeye davet ediyor.

Firmalar tekliflerini, Malların Temini (154 kV çapraz-bağlı polietilen (XLPE) izoleli güç kabloları ve aksesuarları, fiber optik kablolar ve aksesuarları), testi, nakliyesi, teslimi, gümrükteki gerekli hizmetler ve sahadaki depolama, mühendislik ve projelendirme hizmetleri, kurulumun tamamlanması, konstrüksiyon, tesis/yapım, süper vizyon, inşaat işleri, devreye alma, saha testleri ve 154 kV Yeraltı Kablo Bağlantısı İşinin istenen çalışma koşullarında teslim edilmesi işleri için yapacaklar.

Uluslararası rekabete açık olan veUluslararası İmar ve Kalkınma Bankası’nın Tek Aşamalı İhale Prosedürlerine göre yürütülecek olan ihale belgelerinin tam bir seti,iade edilmeyecek 700 TL’nin ya da 250 ABD Doları’nın (KDV dahildir) ödendiğini gösteren makbuz ile yazılı başvuru yapılarak alınabilecek.

Teklifler 21.10.2015 tarihinde 14:00’e (yerel saatle) kadar ya da öncesinde büro adresine teslim edilecek ve bütün Teklifler 300.000,- (üçyüzbin) EURO ya da muadili serbest döviz kuru değerinde geçici teminat ile birlikte teslim edilecek.

Önceki ve Sonraki Haberler