1. HABERLER

  2. PETROL

  3. TPAO Adıyaman’da petrol keşfi yaptı

TPAO Adıyaman’da petrol keşfi yaptı

Enerji Günlüğü - Türkiye Petrolleri A.O. Adıyaman’da sahip olduğu sahada keşfettiği petrol için işletme ruhsat başvurusu yaptı. TPAO ayrıca iki ayrı...

TPAO Adıyaman’da petrol keşfi yaptı

Enerji Günlüğü - Türkiye Petrolleri A.O. Adıyaman’da sahip olduğu sahada keşfettiği petrol için işletme ruhsat başvurusu yaptı. TPAO ayrıca iki ayrı petrol arama ruhsat başvurusu da yaptı.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Petrol İşleri Genel Müdürlüğü ruhsat başvurusu ilanlarını bugünkü Resmi Gazete’de yayımlayarak duyurdu.

Buna göre, Türkiye Petrolleri A.O., Adıyaman ili sınırları içerisinde sahip bulunduğu AR/TPO/3833 hak sıra no.lu petrol arama ruhsat sahasında petrollü arazi keşfederek, ARİ/TPO/K/M40-d1-1 paftasında 1 adet petrol işletme ruhsat almak için 05.09.2014 tarihinde dilekçeyle müracaat etti.

TPAO İKİ AYRI PETROL ARAMA RUHSAT BAŞVURUSU YAPTI

Türkiye Petrolleri A.O. ayrıca iki ayrı petrol arama ruhsat başvurusunda daha bulundu. TPAO ilk olarak,I46-C numaralı paftada bir adet petrol arama ruhsatı iktisabı için 02.10.2014 tarihli dilekçesiyle müracaat etti.Diğer başvurusunu ise, aynı tarihli dilekçe ile I47-D numaralı pafta için yaptı.

Önceki ve Sonraki Haberler