1. HABERLER

  2. PETROL

  3. TPAO forklift kiralayacak

TPAO forklift kiralayacak

Enerji Günlüğü - TPAO Trakya Bölge Müdürlüğü’ne bağlı kuleler, sahalar ve merkez tesislerinde çalıştırılmak üzere 2,5 - 5 ve 7 Tonluk operatörlü...

TPAO forklift kiralayacak

Enerji Günlüğü - TPAO Trakya Bölge Müdürlüğü’ne bağlı kuleler, sahalar ve merkez tesislerinde çalıştırılmak üzere 2,5 - 5 ve 7 Tonluk operatörlü ve operatörsüz forklift kiralanacak.

Türkiye Petrolleri A.O. Trakya Bölge Müdürlüğü'nün ilanına göre, TPAO Trakya Bölge Müdürlüğü’ne bağlı kuleler, sahalar ve merkez tesislerinde çalıştırılmak üzere 2,5 - 5 ve 7 Tonluk operatörlü ve operatörsüz forklift kiralama işi iki yıllığına açık ihale usulü ile ihale edilecek.

İhale, 18.08.2015 Salı günü, saat 14:00'da T.P.A.O. Trakya Bölge Müdürlüğü - İhale Toplantı Salonu'nda yapılacak. Teklifler bu tarih ve saate kadar T.P.A.O. Trakya Bölge Müdürlüğü, Muhaberat Servisi evrak alma bürosuna verilebileceği gibi, iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilecek.

İhale dokümanı T.P.A.O. Trakya Bölge Müdürlüğü LÜLEBURGAZ adresinde görülebilecek ve 150,00-(Yüzelli)TL karşılığı aynı adresten satın alınabilecek.

Konsorsiyumlar ihaleye teklif veremeyecek.

Önceki ve Sonraki Haberler