1. HABERLER

  2. KÖMÜR

  3. TTK kömür taşıma hizmeti alacak

TTK kömür taşıma hizmeti alacak

Enerji Günlüğü - Türkiye Taşkömürü Kurumu Amasra Müessesesi kömürlerinin Çatalağzı-B Termik Santrali stok sahasına nakli ve boşaltılması hizmeti...

TTK kömür taşıma hizmeti alacak

Enerji Günlüğü - Türkiye Taşkömürü Kurumu Amasra Müessesesi kömürlerinin Çatalağzı-B Termik Santrali stok sahasına nakli ve boşaltılması hizmeti alacak.

Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürlüğü hizmet alımı ihalesini bugünkü Resmi Gazete’den yayımladı.

Buna göre, TTK02.01.2015 tarihinden 31.12.2015 tarihine kadar 36.000 ton Amasra Müessesesi kömürlerinin Çatalağzı-B Termik Santrali stok sahasına nakli ve boşaltılması işi için hizmet alımını açık ihale usulü ile ihale edecek.

İhale, 01.10.2014 - Çarşambasaat 15.00’de ZonguldakTTK Satın Alma Daire Başkanlığı’nda yapılacak. Teklifler bu tarih ve saate kadarTürkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürlüğü Satın Alma Dairesi Başkanlığına elden teslim edilebileceği gibi iadeli-taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilecek.

İhale dokümanı TTK Satın Alma Dairesi Başkanlığı Bülent Ecevit Caddesi No: 125 Zonguldak ve TTK Ankara Misafirhanesi 7. Cadde (Aşkaabat Cd.) 19. Sokak No 22 Bahçelievler/Ankara adresinden 200,00 TL. karşılığı alınabilecek.

İstekliler teklif edilen bedelin %3’den az olmamak üzere kendi belirleyecekleri oranda geçici teminat verecekler.

Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler