1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Tunçbilek Santrali kazan besleme suyu pompası alacak

Tunçbilek Santrali kazan besleme suyu pompası alacak

Enerji Günlüğü -Tunçbilek Termik Santralı İşletme Müdürlüğü 3. Ünitesinde kullanılmak üzere bir adet yüksek basınç kazan besleme suyu pompasının...

Tunçbilek Santrali kazan besleme suyu pompası alacak

Enerji Günlüğü -Tunçbilek Termik Santralı İşletme Müdürlüğü 3. Ünitesinde kullanılmak üzere bir adet yüksek basınç kazan besleme suyu pompasının İmali, Teslimi ve Montajı işi için ihale açtı.

EÜAŞ Tunçbilek Termik Santralı İşletme Müdürlüğü1 (bir) adet yüksek basınç kazan besleme suyu pompası alım ilanını bugünkü Resmi Gazete’de duyurdu.

İhale, 14.05.2014, saat 15:00’de EÜAŞ Tunçbilek Termik Santralı İşletme Müdürlüğü’nde gerçekleştirilecek. Teklifler bu tarih ve saate kadar EÜAŞ Tunçbilek Termik Santralı İşletme Müdürlüğü Muhaberat Servisi'ne verilebileceği gibi, iadeli taahhütlü posta ile de gönderilebilecek.

İhale dokümanı EÜAŞ Tunçbilek Termik Santralı İşletme Müdürlüğü Tavşanlı-Kütahya adresinde görülebilecek ve 118,00-TL karşılığı aynı adresten alınabilecek.

Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren en az 90 takvim günü olacak. Konsorsiyum olarak başvuruda bulunulamayacak.

Önceki ve Sonraki Haberler