1. HABERLER

  2. YENİLENEBİLİR

  3. GÜNEŞ

  4. Yenilenebilir enerjiye KOSGEB`ten destek

Yenilenebilir enerjiye KOSGEB`ten destek

Enerji Günlüğü - RENSEF 3. Yenilenebilir Enerji Sistemleri ve Enerji Verimliliği Fuarı'na katılanlar KOSGEB desteklerinden yararlanabilecek.KOSGEB, 22-24...

Yenilenebilir enerjiye KOSGEB`ten destek

Enerji Günlüğü - RENSEF 3. Yenilenebilir Enerji Sistemleri ve Enerji Verimliliği Fuarı'na katılanlar KOSGEB desteklerinden yararlanabilecek.

KOSGEB, 22-24 Ekim 2015 tarihlerinde Antalya, Cam Piramit'te gerçekleştirilecek RENSEF 3.Yenilenebilir Enerji Sistemleri ve Enerji Verimliliği Fuarı'nı destek kapsamına aldı.

Destekten yararlanmak isteyen firmalar, www.kosgeb.gov.tr internet adresinden elektronik ortamda doldurarak çıktısını aldığı Yurt İçi Fuar Desteği Başvuru Formu ve Başvuru ve Ödeme Belgeleri Tablosunda (Tablo 2) belirtilen belgelerle fuar başlama tarihinden en geç 3 (üç) iş günü önce ilgili Hizmet Merkezi'ne başvuru yapabilecek.

AZAMİ 50 M2'YE 30 BİN TL'YE KADAR DESTEK

Agoras Fuarcılık Hizmetleri Limited Şirketi tarafından düzenlenen RENSEF'te katılımcılara verilecek KOSGEB tarafından desteklenen tolam stand alanı 372 metrekare. Destekler, işletme başına azami 50 metrekarelik destek alanı ile sınırlı. KOSGEB'in yurtiçi fuarlara katılanlara sağladığı destek üst limiti ise 30 bin TL.

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler