1. HABERLER

  2. YENİLENEBİLİR

  3. HİDRO

  4. Yusufeli Barajı’nda yüzde 18,5 fiziki gerçekleşme sağlandı

Yusufeli Barajı’nda yüzde 18,5 fiziki gerçekleşme sağlandı

Enerji Günlüğü- Yusufeli Barajı ve HES İnşaatı 3. Genel Koordinasyon Toplantısı DSİ Genel Müdür Yardımcısı Güven KARAÇUHA Başkanlığında 9 Ocak...

Yusufeli Barajı’nda yüzde 18,5 fiziki gerçekleşme sağlandı

Enerji Günlüğü- Yusufeli Barajı ve HES İnşaatı 3. Genel Koordinasyon Toplantısı DSİ Genel Müdür Yardımcısı Güven KARAÇUHA Başkanlığında 9 Ocak 2014’de gerçekleştirildi.

Söz konusu toplantı kapsamında; Baraj inşaat faaliyetleri ile proje, kamulaştırma ve yeniden yerleşim çalışmalarında gelinen son durum ele alınarak, sorunların çözümüne ve işin zamanında tamamlanmasına yönelik çözüm önerileri ve bu aşama sonrasında yapılacak çalışmalar değerlendirildi.

78,3 MİLYON TL HARCAMA YAPILDI

Ocak 2014 itibariyle işe ait fiziki gerçekleşme % 18.50 mertebesinde olup günümüze kadar sözleşme fiyatları ile toplam 78 376 510 TL harcamada bulunulduğu bildirildi.

İnşaatına Aralık 2012’de başlanan Yusufeli Barajı ve HES için Derivasyon Tünelleri ve Giriş Çıkış Yapılarının kazıları tamamlandığı ve tünel beton kaplama çalışmalarının devam ettiği belirlendi. Bununla birlikte bağlantı yolları ve krete ulaşım yolu ve tünelleri ile diğer çalışmalar halen sürdürüldüğü kaydedildi.

Önceki ve Sonraki Haberler