1. HABERLER

  2. PETROL

  3. BP ve Castrol'dan Ahbap'a yangınla mücadele bağışı

BP ve Castrol'dan Ahbap'a yangınla mücadele bağışı

bp Türkiye ve Castrol Türkiye, yangından zarar gören ailelerin günlük hayatlarına dönebilmesine ve acil ihtiyaçlara destek olmak amacıyla Ahbap Derneği’ne 1 milyon lira bağış yapacak.

BP ve Castrol'dan Ahbap'a yangınla mücadele bağışı

Enerji Günlüğü - bp Türkiye ve Castrol Türkiye, yangından zarar gören ailelerin günlük hayatlarına dönebilmesine ve acil ihtiyaçlara destek olmak amacıyla Ahbap Derneği’ne 1 milyon lira bağış yapacak.

bp Türkiye ve Castrol Türkiye, yangın felaketinden etkilenen afet bölgelerinin acil ihtiyaçlarının karşılanması, iyileşme sürecinin hızlandırılması ve yangından zarar gören ailelerin günlük hayatlarına dönebilmesine destek olmak amacıyla Ahbap Derneği’ne 1 milyon TL’lik bağış yapacağını duyurdu.

Desteğin, yangın sebebiyle afet bölgesi ilan edilen illerde evleri zarar görmüş kişilerin evlerinin onarılması ve ihtiyaçlarının giderilmesi, yaralı hayvanların tıbbi tedavilerinin karşılanması, işyerlerinin, bahçelerin ve meraların ihtiyaçlarının temininde kullanılması planlanıyor. Ahbap Derneği’nin yapacağı ihtiyaç tespiti çalışmalarının ardından, ihtiyaçların bölge halkına ulaştırılması planlanıyor.

 

Önceki ve Sonraki Haberler