Afşin-Elbistan, generatör koruma sistemi yeniletecek

Enerji Günlüğü – Afşin-Elbistan A Termik Santrali l. 2. 3. ve 4. Ünite Generatör koruma sisteminin yenilenmesi hizmeti alacak. Elektrik Üretim A.Ş....

Enerji Günlüğü – Afşin-Elbistan A Termik Santrali l. 2. 3. ve 4. Ünite Generatör koruma sisteminin yenilenmesi hizmeti alacak. 

Elektrik Üretim A.Ş. Genel Müdürlüğü (EÜAŞ) Afşin-Elbistan A Termik Santrali İşletme Müdürlüğü, l. 2. 3. ve 4. Ünite Generatör koruma sisteminin yenilenmesi hizmet alımı işini açık ihale usulü ile ihale edecek. 

İhale, 20/04/2016  tarihinde saat  l4:00'de EÜAŞ Afşin-Elbistan A Termik Santralı İşletme Müdürlüğü Afşin/K.MARAŞ adresinde yapılacak. Teklifler bu tarih ve saate kadar EÜAŞ İşletme Müdürlüğü'ne verilebileceği gibi, iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilecek.

İhale dokümanı Çoğulhan Mahallesi 46500 Afşin/KAHRAMANMARAŞ adresinde görülebilecek ve 100 TL karşılığında satın alınabilecek. 

İstekliler tekliflerini, götürü bedel üzerinden verecekler. İhale sonucu, üzerine ihale yapılan istekliyle toplam bedel üzerinden götürü bedel sözleşme imzalanacak.