Akenerji’den işitme engelli çocuklar parkı

Akenerji Elektrik, İstanbul Ataşehir’deki Çocuk Eğitim Derneği’ne ait işitme engelli çocuklar parkının yenileme projesini gerçekleştirdi. 

Enerji Günlüğü - Akenerji Elektrik, İstanbul Ataşehir’deki Çocuk Eğitim Derneği’ne ait işitme engelli çocuklar parkının yenileme projesini gerçekleştirdi. 

Akenerji Elektrik Üretim AŞ, Çocuk Eğitim Derneği’nin ücretsiz eğitim gören işitme engelli çocuklar için yaptırdığı İstanbul Ataşehir’deki çocuk parkını yeniledi. 

Akenerji Genel Müdürü Serhan Gençer ve Çocuk Eğitim Derneği (ÇED) Yönetim kurulu Başkanı Dr. Ömer Cenker Ilıcalı, parkın açılışında bir araya geldi. Açılışta bir konuşma yapan Serhan Gençer, “Çocuklarımız ve gençlerimiz ülkemizin geleceğini şekillendirecek. Bu nedenle bugün onların eğitimi için yaptığımız her katkı çok değerli. Türkiye’de çok önemli bir misyonu üstlenerek işitme engelli çocuklarımızın eğitim ve sosyal hayatlarına büyük katkı sağlayan ve yaşadıkları zorlukları aşarken yanlarında duran Çocuk Eğitim Derneği’ne desteğimiz devam edecek” diye konuştu. 

ÇED Başkanı Ilıcalı ise şunları söyledi, “Öncelikle 0- 6 yaş işitme engelli çocukların eğitimleri için katkıda bulunan Akenerji’ye destekleri için çok teşekkür ediyoruz. Aynı zamanda çocuklarımızın eğlence ve eğitim alanı olarak kullandığı oyun parkımızı yenilemeleri bizim için çok değerli”.

Parkın açılışına Akenerji İnsan Kaynakları ve Ortak Hizmetler Direktörü Duygu Erzurumlu Cengiz, Çocuk Eğitim Derneği Genel Müdürü Melike Argiş, Yönetim Kurulu Üyesi Ayşin Altuniç Güven ile öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.