Aygaz`dan araçlara ücretsiz LPG ayarı

Enerji Günlüğü - LPG'li araçlara ücretsiz gaz ayarı kampanyası başlatan Aygaz, ilk 50 TL'lik gaz dolumunda da 10 TL'lik avantaj sağlıyor.Türkiye LPG...

Enerji Günlüğü - LPG'li araçlara ücretsiz gaz ayarı kampanyası başlatan Aygaz, ilk 50 TL'lik gaz dolumunda da 10 TL'lik avantaj sağlıyor.

Türkiye LPG pazarının lider şirketi Aygaz, otogaz kullanıcılarına çeşitli avantajlar sağlayan bahar kampanyası başlattı. 31 Mayıs tarihine kadar sürecek kampanya kapsamında Aygaz Dönüşümcü Kulübü üyesi servislere gaz bakımı için gelen tüketiciler, ücretsiz gaz ayarı yaptırabilecek.

Koç Grubu şirketlerinden Aygaz'ın kapmanyası çerçevesinde tüketiciler ayrıca, ilk 50 TL’lik otogaz alımlarında 10 TL anında indirim kazanacak. Daha sonraki 1000 TL’ye kadar olan otogaz alımları boyunca da yüzde 5 paropuan elde edecek. Böylece Aygaz, bu müşterilere toplamda 60 TL’ye varan otogaz hediyesi kazandıracak.

Ücretsiz gaz ayarından yararlandıktan sonra kulüp üyesi dönüşüm atölyesinden şifreli bakım kartı alan tüketiciler, otogaz istasyonlarda bulunan kiosk ekranlarına, aldıkları şifreyle parolu kart ve cep telefonu numaralarını girerek kampanyaya kayıt olacaklar. Bu işlemle 10 TL değerinde paropuanı kartlarına yükleyen tüketiciler, o an gerçekleştirecekleri 50 TL veya üzeri otogaz alımında hak kazandıkları indirimi kullanabilecekler.

Tüketiciler, sonraki 1000 TL’lik alımlarına yönelik yüzde 5 Paropuan faydasını da kartlarına yüklemiş olacaklar. Kiosk bulunmayan istasyonlarda ise kampanya istasyon görevlilerinin yapacakları girişle ya da 444 4 999 Aygaz Hizmet Hattı aracılığıyla gerçekleştirebilecek.

Ayrıca Aygaz Otogaz Facebook sayfasında kampanyaya özel olarak tasarlanan Depometre adlı uygulamayı ziyaret eden tüketiciler, araçlarının yakıt tüketimlerini ideal değerlerle karşılaştırabiliyor ve araçlarının performansını görebiliyor. Buna ek olarak, uygulamada tüketicilerin ücretsiz gaz ayarı hizmeti alabilecekleri üye servisler de gösteriliyor.