Batman Tevsii OSB YG-AG elektrik şebekesi yaptıracak

Enerji Günlüğü - Batman Merkez Tevsii (2. Bölüm) Organize Sanayi Bölgesine ait, YG- AG elektrik şebekesi yapım işi kapalı zarf teklif alma usulü ile...

Enerji Günlüğü - Batman Merkez Tevsii (2. Bölüm) Organize Sanayi Bölgesine ait, YG- AG elektrik şebekesi yapım işi kapalı zarf teklif alma usulü ile ihale edilecek.

Batman Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığının ihale ilanı bugünkü Resmi Gazete’de yayınlanarak duyuruldu.

Buna göre, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının kredi desteği ile Müteşebbis Heyet Başkanlığının sorumluluğu altında yapılacak olan Batman Merkez Tevsii (2. Bölüm) Organize Sanayi Bölgesine ait, YG- AG elektrik şebekesi yapım işi, birim fiyat esası ve birim fiyatların her biri için geçerli olmak üzere işin tümüne indirim verilmek suretiyle, kapalı zarf teklif alma usulü ile ihale edilecek. İş, 31/10/2014 tarihine kadar tamamlanacak.

İhale için keşif bedeli 1.574.893.-TL olup, yatırılması gereken geçici teminat bedeli ise 110.242,51-TL olarak belirlendi.

İHALE TARİHİ

İhale, 15/04/2014 - Saat 10.00’da Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Mustafa Kemal Mah. Dumlupınar Bulvarı Eskişehir Yolu. 2151 Cad. No: 154 8. Kat Toplantı Salonu Söğütözü – ANKARA adresinde yapılacak.

Sadece yerli isteklilerin katılabileceği ihaleye teklifler, birim fiyatların her biri için geçerli olmak üzere işin tümüne indirim vermek suretiyle birim fiyat esası üzerinden verilecek. İhale sonucu, üzerine ihale yapılan istekli ile keşif bedeline teklif edilen indirim oranının uygulanması sonucu bulunan toplam sözleşme bedeli üzerinden birim fiyat esaslı sözleşme düzenlenecek.

İHALE DÖKÜMANI

İhale dökümanı, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Mustafa Kemal Mah. Dumlupınar Bulvarı Eskişehir Yolu. 2151 Cad. No: 154 8. Kat 826 nolu odasında veya Batman Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığının, Organize Sanayi Bölgesi 10. Cad. No : 1 BATMAN adreslerinde görülebilecek veya 350.- TL karşılığı aynı adresten alınabilecek.