BEDAŞ'tan twitter destek hesabı

Enerji Günlüğü - Boğazici Elektrik Dağıtım AŞ BEDAŞ, Kasım ayında açtığı Twitter Destek Hesabı ile elektrik abonelerinin taleplerini ve sorularını...

Enerji Günlüğü - Boğazici Elektrik Dağıtım AŞ BEDAŞ, Kasım ayında açtığı Twitter Destek Hesabı ile elektrik abonelerinin taleplerini ve sorularını 7/24 anlık olarak yanıtlıyor. 


İstanbul’un Avrupa Yakası’nın elektrik dağıtımını gerçekleştiren Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş. (BEDAŞ), iletişim kanalları arasına BEDAŞ Destek Twitter hesabını da ekledi. 


Tüketiciler İstanbul’un Avrupa Yakası’ndaki elektrik dağıtım hizmetlerine yönelik soru ve görüşlerini Twitter’daki @BEDASDestek hesabına da iletebilecekler.


SAHTE HESAPLARA İTİBAR EDİLMEMELİ


Twitter’da bulunan BEDAŞ isimli sahte hesaplara itibar edilmemesi gerektiğinin altını çizen BEDAŞ Genel Müdürü Mehmet İslamoğlu, ‘Müşteri memnuniyetinin odak haline gelmesi, kaliteli hizmet sağlamayı ve bu hizmeti en hızlı şekilde yerine getirme anlayışının oluşmasını sağladı. Bu noktada 7/24 iletişim sağlanabilecek enstrümanlar ile tüketici ve sahanın entegre edilmesi sağlandı. Sosyal medyada öncü bir girişim ile Twitter’da BEDAŞ Destek hesabı açıldı. Internet, websitesi ve çağrı merkezleri üzerinden müşteriye anında dönüş yapılabilen hizmet noktaları arttı. Tüketiciler her türlü talep, şikayet ve hizmet alımına evlerinden, en kolay şekilde ulaşabilir duruma geldiler.’ sözleriyle sosyal medyanın önemine değindi.


BEDAŞ kurumsal sosyal medya hesapları ile de şirket haberlerini, duyurularını, kurumsal sosyal sorumluluk projelerini ve gönüllülük esası ile yürüttüğü çalışmalarını paylaşıyor. 


Facebook, Twitter ve LinkedIn’deki kurumsal hesapların linkleri şöyle: www.facebook.com/bedaskurumsal https://twitter.com/bedaskurumsal www.linkedin.com/company/bedas