Çanakkale Eceabat’ta akaryakıt istasyonu kiralanacak

Enerji Günlüğü – Çanakkale’nin Eceabat ilçesi, İsmetpaşa Mahallesi’ndeki bir akaryakıt istasyonu Belediye tarafından kiraya verilecek. Çanakkale’nin...

Enerji Günlüğü – Çanakkale’nin Eceabat ilçesi, İsmetpaşa Mahallesi’ndeki bir akaryakıt istasyonu Belediye tarafından kiraya verilecek. 

Çanakkale’nin Eceabat ilçe belediyesine ait; İsmetpaşa Mahallesi, Atatürk Caddesi’nde, 233 ada, 5 numaralı parselde bulunan faal durumdaki akaryakıt istasyonu, aynı amaçla işletilmek kaydıyla 10 yıl süreyle, kapalı teklif arttırma yoluyla ihale edilerek, kiraya verilecek. İhale konusu akaryakıt istasyonu için aylık 47.506 TL muhammen kira bedeli ve 171.022 TL geçici teminat bedeli belirlendi. 

İhale 08 Mart 2019 günü, saat 14.30’da, Eceabat Belediyesi Hizmet Binası’nda yapılacak. Tekliflerin en geç ihale günü, saat 14.00’e kadar Eceabat Belediye Başkanlığına ulaştırılması gerekiyor. 

İhale evrakı, mesai saatleri içinde Eceabat Belediyesi, Yazı İşleri Müdürlüğü, Eceabat, Çanakkale adresinde görülebilecek ve 1.000 TL karşılığında aynı adresten temin edilebilecek.