CDP Türkiye 2013 İklim Değişikliği Raporu Açıklanıyor

Enerji Günlüğü -CDP (Karbon Saydamlık Projesi) Türkiye’nin 2013 yılı raporu, 26 Kasım 2013, Salı günü yapılacak etkinlik ile kamuoyuna duyurulacak.Toplantıda,...

Enerji Günlüğü -CDP (Karbon Saydamlık Projesi) Türkiye’nin 2013 yılı raporu, 26 Kasım 2013, Salı günü yapılacak etkinlik ile kamuoyuna duyurulacak.Toplantıda, CDP Türkiye İklim Değişikliği Liderleri ödülleri de sahiplerini bulacak.

Sabancı Üniversitesi Kurumsal Yönetim Forumu tarafından, Akbank’ın sponsorluğu ve EY Türkiye’nin rapor sponsorluğunda 2010 yılından bu yana yürütülen CDP (Karbon Saydamlık Projesi) Türkiye’nin 2013 raporu, 26 Kasım 2013, Salı günü Sabancı Müzesi the Seed salonunda düzenlenecek etkinlik ile kamuoyu ile paylaşılacak.

Şirketlerin iklim değişikliğine yönelik stratejilerini uluslararası kurumsal yatırımcıların bilgisine sunabileceği bir platform sağlayan CDP, dünyanın en prestijli ve yaygın çevre girişimi olarak kabul ediliyor.

Toplantı’nın açılış konuşmasını Akbank Yatırımcı İlişkileri ve Sürdürülebilirlik Bölüm Başkanı Cenk Göksan gerçekleştirecek. Cenk Göksan’ın ardından toplantının ana konuşmacısı, Coca-Cola Çevre ve Su Kaynakları Başkan Yardımcısı Jeff Seabright söz alacak. Ardından, CDP Başkan Yardımcısı Sue Howells ve Dünya’nın önde gelen inşaat firmalarından OHL’in İnovasyon ve Sürdürülebilirlik Direktörü Manuel Villen birer konuşma yapacaklar. Sabancı Üniversitesi Kurumsal Yönetim Forumu ve CDP Türkiye Direktörü Melsa Ararat CDP Türkiye 2013 İklim Değişikliği Raporu sonuçlarını açıklayacak.

Toplantı CDP’ye Türkiye’den yanıt veren ve CDP’nin uluslararası derecelendirme metodolojisine göre EY Türkiye tarafından derecelendirilen şirketler arasından belirlenen CDP Türkiye İklim Değişikliği Liderleri’nin ödül alacağı CDP Türkiye 2013 İklim Değişikliği Liderleri Ödül Töreni ile son bulacak.