Ege Linyitleri iş yeri hekimi ve iş güvenliği uzmanı alacak

Enerji Günlüğü - Ege Linyitleri İşletmesi Müessesesi, 3 yıllığına ortak sağlık güvenlik biriminden iş yeri hekimliği ve iş güvenliği hizmeti alacak.Türkiye...

Enerji Günlüğü - Ege Linyitleri İşletmesi Müessesesi, 3 yıllığına ortak sağlık güvenlik biriminden iş yeri hekimliği ve iş güvenliği hizmeti alacak.

Türkiye Kömür İşletmeleri Kurumu (TKİ) Ege Linyitleri İşletmesi (ELİ) Müessesesi Müdürlüğü, iş yeri hekimliği ve iş güvenliği uzmanlığı hizmetlerinin ortak sağlık güvenlik biriminden 3 yıllığına alınması hizmet alım işi için ihale açtığını duyurdu.

Açık ihale usulü ile yapılacak ihale 10 Mart 2017 günü saat 15.00’te ELİ Müessesesi Müdürlüğü Toplantı Salonunda gerçekleştirilecek.

İhaleye teklif verecek olanların alması zorunlu olan ihale dokümanları İdare’de görülebilecek ve 100 TL bedel karşılığı aynı adresten temin edilebilecek.

İstekliler teklif edilen bedelin yüzde 3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri oranda geçici teminat verecekler. Verilen tekliflerin geçerlilik süresi ise ihale tarihinden itibaren en az 90 takvim günü olmak zorunda.

İsteklilerin tekliflerini en geç ihale saatine kadar İdare’ye ulaştırması gerekiyor.