EÜAŞ Afşin’de tambur kaplama hizmeti alacak

Enerji Günlüğü - EÜAŞ, Afşin-Elbistan A Termik Santrali’ndeki 19 adet tamburun kauçukla kaplanması için hizmet satın alacağını duyurdu.Elektrik Üretim...

Enerji Günlüğü - EÜAŞ, Afşin-Elbistan A Termik Santrali’ndeki 19 adet tamburun kauçukla kaplanması için hizmet satın alacağını duyurdu.

Elektrik Üretim AŞ (EÜAŞ) Afşin-Elbistan A Termik Santralı İşletme Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre EÜAŞ’ın ihtiyacı olan Muhtelif Ebatlardaki 4 Kalemde Toplam 19 Adet Tamburun, Teknik Şartname Esaslarında Kauçukla (Oto Klav Sistemi Sıcak Kaplama) Kaplanması İşi açık ihale usulü ile ihale edilecek.

İhale 3 Şubat 2017 günü saat 14:00’te EÜAŞ Afşin-Elbistan A Termik Santralı İşletme Müdürlüğü’nde gerçekleştirilecek. İhale konusu iş, sözleşme tarihinden itibaren 75 gün sürecek.

Tüm isteklilere açık olan ihale için alınması zorunlu olan ihale dokümanı Çoğulhan Kasabası PK 2 Afşin adresinde görülebilecek ve 100 TL karşılığında aynı adresten temin edilebilecek.

Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, en az 90 takvim günü olmak zorunda. İsteklilerin tekliflerini ihale saatine kadar İdareye ulaştırmaları gerekiyor.