Fethiye HES`i özel sektör işletecek

Enerji Günlüğü - İdari ve teknik yönden EÜAŞ Antalya ve Yöresi HES işletme müdürlüğüne bağlı Fethiye Hidroelektrik Santrali'ni özel sektör işletecek.Elektrik...

Enerji Günlüğü - İdari ve teknik yönden EÜAŞ Antalya ve Yöresi HES işletme müdürlüğüne bağlı Fethiye Hidroelektrik Santrali'ni özel sektör işletecek.

Elektrik Üretim AŞ Genel Müdürlüğü (EÜAŞ) Antalya ve Yöresi HES İşletme Müdürlüğü, idari ve teknik yönden kendisine bağlı Fethiye HES'in güvenlik hariç bakım ve işletmesini özel sektöre devretmek üzere ihale açtı.

Fethiye HES'in güvenlik hariç, enerji Üretimini gerçekleştirmek üzere işletme, periyodik bakım, onarım ve revizyon işleri 19 kişiyle 3 yıl süreyle hizmet alımı yoluyla özel sektöre yaptırılacak.

Söz konusu iş açık ihale usulü ile ihale edilecek. İhale 26 Ağustos 2014 tarihinde saat 10:00'da yapılacak. Teklifler, ihale tarih ve saatine kadar EÜAŞ Antalya ve Yöresi HES İşletme Müdürlüğü Muhaberat Servisi Kepezaltı Mevkii P.K. 375 Kepez/ANTALYA adresine elden ya da iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla ulaştırılabilecek.

Konsorsiyum olarak ihaleye teklif verilemeyecek. Teklifler, birim fiyatlar üzerinden verilecek. İstekliler teklif ettikleri bedelin yüzde 3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat verecekler. Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren 120 (Yüzyirmi) takvim günüdür.