Gaziantep Atık Su Arıtma Projesi elektrik işi ikinci çeyrekte tamamlanacak

Enerji Günlüğü - SAN-EL Mühendislik Şirketinin aldığı Gaziantep Atık Su Arıtma Tesisi İnşaatı Projesinin elektrik işi 2018 yılı ikinci çeyreğinde...

Enerji Günlüğü - SAN-EL Mühendislik Şirketinin aldığı Gaziantep Atık Su Arıtma Tesisi İnşaatı Projesinin elektrik işi 2018 yılı ikinci çeyreğinde tamamlanacak.

Şirketten KAP'a yapılan açıklamada, San-El Mühendislik'in 1 Aralık 2017 tarihinde Aker-Mimaray firmasından Gaziantep Atık Su Arıtma Tesisi İnşaatı projesinin komple elektrik taahhüt  İşini  aldığı, söz konusu projenin tahmini tamamlanma süresinin 2018'in ikinci çeyreği olarak öngörüldüğü belirtildi.

​Firmanın söz konusu proje dahil 2018 yılı ikinci çeyrek sonuna kadar tamamlanması ve faturalanması planlanan toplam iş tutarının yaklaşık 38 milyon TL olduğu kaydedildi.

SAN-EL Mühendislik, 1000 kVA ile 100,000 kVA arasında kurulu elektrik gücüne sahip tüm tesislerin ihtiyacı olan enerji dağıtım kontrol ve kumanda panolarının projelendirmesini, imalatını ve bazı durumlarda tesis müteahhitliğini gerçekleştiriyor.