Genel Energy`ye yönetici transferi

Enerji Günlüğü - (ÖZEL HABER) Genel Energy'den yönetici transferi. Ali Arif Aktürk Genel Energy MidStream Gas Company Genel Müdürlüğü görevine...

Enerji Günlüğü - (ÖZEL HABER) Genel Energy'den yönetici transferi. Ali Arif Aktürk Genel Energy MidStream Gas Company Genel Müdürlüğü görevine getirildi.

Mehmet Emin Karamehmet ve Mehmet Sepil'in de ortakları arasında yer aldığı, Kuzey Irak'da petrol ve doğalgaz arama ve üretim faaliyetleri yürüten Genel Energy'nin yönetim ekibine Türkiye'den bir isim daha katıldı.

Genel Energy'nin keşfini yaptığı, Kuzey Irak'taki sahalarından üretilecek doğalgazın, üretim ve taşıma operasyonlarını yürüten şirketi Genel Energy MidStream Gas Company şirketinin genel müdürlüğü görevine, sektörün deneyimli isimlerinden Ali Arif Aktürk getirildi.

Ali Arif Aktürk, Türkiye'de doğalgaz alanındaki en yetkin isimler arasında gösteriliyor. Geçmişte BOTAŞ Gaz Alım Dairesi Başkanlığı görevini de yürüten Ali Arif Aktürk son olarak Kolin Grubu'nun doğalgaz şirketi Naturgaz'ın genel müdürlüğü görevini yürütüyordu.

Mehmet KARA

...