Giresun Üniversitesi YEK uzmanı profesör arıyor

Enerji Günlüğü - Giresun Üniversitesi yenilenebilir enerji kaynakları alanında uzman bir profesör arıyor.Giresun Üniversitesi Rektörlüğü, Mühendislik...

Enerji Günlüğü - Giresun Üniversitesi yenilenebilir enerji kaynakları alanında uzman bir profesör arıyor.

Giresun Üniversitesi Rektörlüğü, Mühendislik Fakültesi’ne bağlı Enerji Sistemleri Mühendisliği Bölümü, Yenilenebilir Enerji Anabilim Dalı’nda çalıştırmak üzere profesör ünvanlı bir öğretim üyesi arıyor. 

Adayların hidrokinetik enerji, dalga enerjisi ve fındık kavurma teknolojileri alanında çalışmaları olması gerekiyor.

Adayların; başvurdukları birim, bölüm ve anabilim dalını belirten dilekçelerine özgeçmişlerini, 2 adet fotoğraf, nüfus cüzdanı örneği, lisans/yüksek lisans diploması, noter tasdikli 1 takım doktora ve doçentlik belgesi, başlıca araştırma eserinin açıkça belirtildiği yayın listesi, yönergeye uygun olarak doldurulmuş puan cetveli, bilimsel yayınları, kongre ve konferans tebliğleri ile bunlara yapılan atıfları, sanat eserlerini, icralarını ve bunlara ilişkin dokümanı, eğitim-öğretim faaliyetlerini, yönetimlerinde devam eden ve biten doktora, sanatta yeterlilik veya yüksek lisans çalışmalarını, üniversiteye katkılarını kapsayan 6 takım halindeki dosya ile bu dosyanın CD ortamındaki bir adet kopyasıyla birlikte Giresun Üniversitesi Personel Dairesi Başkanlığına şahsen müracaat etmeleri gerekiyor. 

Başvuruda bulunacak adaylardan, herhangi bir kamu kurumunda çalışanlar, daha önce çalışıp ayrılsalar dahi, çalıştıkları kurumdan alacakları onaylı ayrıntılı hizmet belgesini müracaat belgesine ekleyerek ibraz edecekler. Yabancı yükseköğretim kurumlarından alınan diplomaların denkliğini gösteren onaylı belgelerin de sunulması gerekiyor. 

Başvurular 17 Ekim 2018 tarihine kadar yapılabilecek.