GO dördüncü istasyonunu açtı

Enerji Günlüğü - Akaryakıt sektöründe fark yaratma iddiası ile ortaya çıkan yeni nesil GO yakıt istasyonları, birbiri ardına açılmaya devam ediyor....

Enerji Günlüğü - Akaryakıt sektöründe fark yaratma iddiası ile ortaya çıkan yeni nesil GO yakıt istasyonları, birbiri ardına açılmaya devam ediyor. Yüksek standartlarda, kaliteli, eşit, çevreye duyarlı hizmet ve ürünler sunan GO yakıt istasyonunun dördüncüsü, Konya Ereğli'de hizmete girdi.

Türkiye enerji sektörünün 52 yıllık 'Mavi Dev'i İpragaz'ın, akaryakıt sektöründeki markası GO'nun yeni nesil yakıt istasyonları, birbiri ardına açılmaya devam ediyor. İlki Konya - Karatay'da ardından İzmir'de Kınık ve Bergama'da hizmete giren yeni nesil GO yakıt istasyonlarının dördüncüsü de Konya'nın Ereğli ilçesinde açıldı. Ziyagökalp Mahallesi Meydanbaşı Caddesi üzerinde bulunan 4'ncü GO yakıt istasyonu, düzenlenen törenli hizmete girdi. İpragaz Genel Müdür Yardımcısı Eyüp Aratay ve İpragaz yöneticilerinin yer aldığı açılış törenine GO bayi Sarıbudak Petrol yetkilileri ev sahipliği yaparken, yerel yöneticiler, iş dünyası ve sektör temsilcileri ile vatandaşlar da yoğun ilgi gösterdiler.