Hasan Kalyoncu Üniversitesi 2 enerji hocası arıyor

Hasan Kalyoncu Üniversitesi, bir enerji depolama profesörü ile bir yenilenebilir enerji doktoru arıyor. 

Enerji Günlüğü - Hasan Kalyoncu Üniversitesi, bir enerji depolama profesörü ile bir yenilenebilir enerji doktoru arıyor. 

Hasan Kalyoncu Üniversitesi Rektörlüğü, Mühendislik Fakültesi’ne bağlı Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü’nde görevlendirmek üzere doktor unvanlı bir kişiyi öğretim üyesi olarak işe alacak. 

Adayların lisans ve lisansüstü derecelerini Elektrik-Elektronik Mühendisliği, Elektrik Mühendisliği, Elektronik Mühendisliği, Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği veya Kontrol ve Otomasyon Mühendisliği alanlarının birinde almış olmaları ve en az 5 yıllık yenilenebilir enerji projeleri ve sektör tecrübesine sahip olmaları gerekiyor. 

Mühendislik Fakültesi’nin Temel Bilimler Bölümü’ne ise bir profesör alınacak. 

Profesör kadrosuna başvuracak olanların güneş pilleri uygulamalarında kullanılan yarı iletken malzemeler ile enerji depolama malzemelerinin geliştirilmesi ve karakteristik özellikleriyle korozyon davranışları üzerine bilimsel çalışmalar yapmış olmaları; ayrıca SCI/SCI-E/SSCI indekslerinde taranan dergilerde, en az 50 adet makale yayımlamış olmaları isteniyor. 

Başvuruların en geç 17 Mart 2021 günü mesai bitimine kadar, şahsen ya da posta yoluyla yapılması gerekiyor. 

Doktor kadrosuna başvuracak olanlar Hasan Kalyoncu Üniversitesi Rektörlüğü, Mühendislik Fakültesi Dekanlığı’na; profesör kadrosuna başvuracak olanlar ise Hasan Kalyoncu Üniversitesi Rektörlüğü, Personel Müdürlüğü’ne başvuracaklar.