İstanbul Pendik’te akaryakıt ve servis istasyonu arsası satılacak

Enerji Günlüğü – İstanbul Pendik Belediyesi, bir adet akaryakıt ve servis istasyonu alanını ihaleyle satacak. İstanbul Pendik Belediyesi, Yayalar...

Enerji Günlüğü – İstanbul Pendik Belediyesi, bir adet akaryakıt ve servis istasyonu alanını ihaleyle satacak. 

İstanbul Pendik Belediyesi, Yayalar bölgesinde bulunan ada nosu: 9344, parsel nosu: 7 olan, 1.407,71m2 genişliğinde; imar planında akaryakıt ve servis istasyonu alanı olarak belirlenen arsayı satmak üzere, kapalı teklif usulüyle ihale düzenleyecek. 

İhale, 01 Kasım 2018 günü, saat 10.00’da; Batı Mah., 23 Nisan Caddesi, No: 11, Pendik, İstanbul adresindeki Pendik Belediye Binası 5. katta Encümen Odasında, Belediye Encümeni tarafından yapılacak. 

İhale evrakı, 500 TL karşılığında Pendik Belediyesi binasında, 4. katta bulunan İmar ve Şehircilik Müdürlüğünden temin edilebilecek.

Muhammen bedeli 14.077.100 TL olan arsanın ihalesi için isteklilerin 422.313 TL geçici teminat yatırması gerekecek. İhaleyi kazanan istekli ödemeyi peşin olarak gerçekleştirecek ve söz konusu satış işlemi KDV’den muaf olacak. 

Tekliflerin ihale günü, ihale saatine kadar ihaleyi yapacak olan komisyon başkanlığına teslim edilmesi ya da iadeli taahhütlü olarak gönderilmesi gerekiyor.