İstanbul`da elektrik kesintisi

Enerji Günlüğü - İstanbul'da Kartal, Sancaktepe ve Pendik ilçelerinin bazı kesimlerinde 19 ve 22 Temmuz tarihlerinde elektrik kesintisi uygulanacak.İstanbul...

Enerji Günlüğü - İstanbul'da Kartal, Sancaktepe ve Pendik ilçelerinin bazı kesimlerinde 19 ve 22 Temmuz tarihlerinde elektrik kesintisi uygulanacak.

İstanbul Anadolu Yakası Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi'nin (AYEDAŞ) yaptığı açıklamaya göre, hizmet bölgesinde bulunan bazı trafo merkezlerinde bakım ve onarım yapılacağından aşağıda belirtilen adres ve tarihlerde kesinti yapılacak.       

Kartal'da, 19 Temmuz 14.00 – 17.00 saatleri arasında elektrik kesintisi yapılacak yerler; Maltepe B.Büyük Mah.Marmara Üniversitesi Nörolojik Bilimler Enstitüsü   Gastroloji Bölümü.

Sancaktepe'de, 19 Temmuz 08.30 – 17.30 saatleri arasında elektrik kesintisi yapılacak yerler: Çekmeköy  Alemdağ  Çatalmeşe Mh.Adnan Kahveci cd. ve sokakları.villalar ve civarı.Alemdağ Reşadiye köyü tamamı.

Pendik'te, 22 Temmuz 08.00 – 15.00 saatleri arasında elektrik kesintisi yapılacak yerler: Yunus Mahallesi, Ankara Caddesi,Trafik sinyalizasyon Müdürlüğü,Ant Sitesi.