Kepez HES için yeni ızgara sistemi alınacak

Enerji Günlüğü - TEMSAN, KEPEZ-I ve KEPEZ-II HES’e ait yeni ızgaraların ve ızgara temizleme sistemlerinin temini, demontaj montaj test ve devreye alma hizmetleri...

Enerji Günlüğü - TEMSAN, KEPEZ-I ve KEPEZ-II HES’e ait yeni ızgaraların ve ızgara temizleme sistemlerinin temini, demontaj montaj test ve devreye alma hizmetleri alacak.

Türkiye Elektromekanik Sanayii Anonim Şirketi (TEMSAN), Kepez-I HES biriktirme ve yükleme havuzları ile Kepez-II HES havuzu su giriş ızgaralarının imalatı ve bu 3 ızgaranın temizlenmesi için görev yapacak ızgara temizleme sisteminin imalatı ve çalışır durumda teslimi işi ihalesini duyurdu.

İHALE DOKÜMAN BEDELİ 200 TL

İhale dokümanları, Çamlıca Mahallesi 145. Sokak No: 16 Yenimahalle / ANKARA adresindeki TEMSAN Satın Alma ve Tedarik Hizmetleri Dairesi Başkanlığı İç Satın Alma Müdürlüğü’nde ücretsiz görülebilecek ve 200 TL karşılığında satın alınabilecek. (Tel: 0312 397 55 75 Dahili: 289)

SON TEKLİF VERME TARİHİ

İhale teklifleri 07 Haziran 2016 Salı günü saat 14.30'a kadar Çamlıca Mahallesi 145. Sokak No: 16 Yenimahalle / ANKARA adresinde bulunan genel evrak servisinde bulundurulacak şekilde verilebilecek.

HATIRLATMA

İhaleye katılmak isteyen Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı gerçek kişiler ile Türkiye Cumhuriyeti Kanunlarına göre kurulmuş tüzel kişiler EKAP’a kayıt olmak zorunda.