Kulüpler Birliği ve Petrol Ofisi’nden iş birliği

Kulüpler Birliği ve Petrol Ofisi, Süper Lig kulüplerinin ve oyuncularının isim kullanım haklarını içeren bir sözleşme ile Sosyal Lig oyununu hayata geçirdi.

Enerji Günlüğü - Kulüpler Birliği ve Petrol Ofisi, Süper Lig kulüplerinin ve oyuncularının isim kullanım haklarını içeren bir sözleşme ile Sosyal Lig oyununu hayata geçirdi.

Türkiye Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Mehmet Sepil ile Petrol Ofisi CEO’su Selim Şiper, Türkiye’nin fantezi futbol oyunu Sosyal Lig’in, Süper Lig’de yer alan kulüpler ile futbolcuların, isim, logo, forma ve renklerini kullanımını kapsayan bir protokol imzaladı. 

Petrol Ofisi’nin 79 yıl önce kurulduğu günden bu yana Türkiye’ye yaptığı katkılara vurgu yapan Petrol Ofisi CEO’su Selim Şiper, “Bu topraklarda doğmuş, Türkiye’nin en büyük 3’üncü şirketi, milli bir değeri, sektör lideri olarak Petrol Ofisi, sorumluluklarının bilincinde bir şirkettir. Aynı duygu ile Türkiye’nin geleceğine farklı alanlarda da katkı sağlamaya devam ediyoruz. Türk sporuna, futboluna ve öz kaynak sisteminde gerçekleştirdiğimiz ‘yol arkadaşlığı’ ve iş birlikleri ile bu alanda da geliştirici adımlar atmaya özen gösteriyoruz. Attığımız bu adımlardan biri de, Türkiye’nin kitlesel anlamda ilk ve en büyük fantezi futbol oyunu Petrol Ofisi Sosyal Lig oldu. Sporseverlerin futbol bilgisini, heyecan ve eğlence ile birleştiren, ödüllendiren Sosyal Lig, gördüğü yoğun ilgi ile bugün 1.8 milyonu aşkın kullanıcıya ulaştı. Süper Lig heyecanını farklı bir platformda da sürdüren Petrol Ofisi Sosyal Lig, bugün başarısı ile bizleri gururlandıran bir noktaya ulaştı ve her geçen gün daha da geliştiriyoruz. Türkiye’nin en önemli değerlerinden biri olarak Sosyal Lig vesilesi ile Türk futboluna farklı bir katkıda bulunmak bizler için ayrı bir önem ve anlam taşıyor. Bu katkıyı sağlamamızda bize destek olan Kulüpler Birliği’ne de teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.