Lukoil ve Denizbank'tan çiftçilere yakıt ödeme kolaylığı

Enerji Günlüğü - Lukoil ve Denizbank işbirliği çerçevesinde çiftçiler, Lukoil ve Akpet istasyonlarından alacakları yakıtları vade farkı olmaksızın...

Enerji Günlüğü - Lukoil ve Denizbank işbirliği çerçevesinde çiftçiler, Lukoil ve Akpet istasyonlarından alacakları yakıtları vade farkı olmaksızın 5 ay sonra ödeyebilecek. 

LUKOIL Eurasia Petrol A.Ş. Genel Müdürü Arash Repac ve DenizBank'ın CEO'su Hakan Ateş, tarım sektörüyle alakalı bir işbirliği için protokol imzaladı. İşbirliği ile verilecek "Üretici Kart" sayesinde, üretim yapan üretici ve çiftçiler, LUKOIL ve Akpet istasyonlarından Üretici Kart'la alacakları yakıtların ödemelerini vade farkı olmaksızın 5 ay sonra yapacak.

Böylece çiftçiler, en önemli tarımsal girdileri olan akaryakıt ihtiyaçlarını Üretici Kart ile karşılarken, 5 ay faizsiz dönem avantajını anlaşmalı LUKOIL bayilerinde artık daha yaygın olarak kullanabilecekler. LUKOIL bayileri de daha az komisyon ödeyecek.

Lukoil'in geçen yıl üretici kartın geçerli olduğu istasyon adedi 80 iken, 2 ay gibi kısa bir sürede bu sayıyı 2 katına çıkartarak anlaşmalı istasyon sayısını 160’a ulaştırdı. 2017 yılı hedefi ise 300 istasyon.

Üretici Kart'a sahip olmak isteyen çiftçilerin çiftçilik evrak ve ruhsatları ile birlikte en yakın DenizBank şubesine başvurmaları gerekiyor.