Mikro HES`ler için yeni türbin tasarımı

Enerji Günlüğü - Temsan ve WRH tarafından tasarlanan yeni tip mikro HES türbini, Ankara'da düzenlenecek bir sempozyumda tanıtılacak.  Mikro Ölçekli...

Enerji Günlüğü - Temsan ve WRH tarafından tasarlanan yeni tip mikro HES türbini, Ankara'da düzenlenecek bir sempozyumda tanıtılacak. 

 
Mikro Ölçekli Hidrolik Santraller ve Faydaları konulu sempozyum 17 Eylül 2013 tarihinde Ankara'da yapılacak. Temsan ve WRH tarafından organize edilen toplantıda, WRH tarafından geliştirilen yeni tip bir türbin tanıtılacak. Şirketlerden verilen bilgiye göre, Steffturbin adlı yeni tip türbinler özellikle mikro HES projelerine daha uygun. 
 
Ankara Rixos Otel'deki sempozyumda tanıtılacak Steffturbin, WRH ve Temsan tarafından ortaklaşa üretilecek. 
 
Yeni tip mikro HES türbini Steffturbin, hidrolik enerjinin üretimi için gereken suyun taşınmasında kullanılan yeni bir Taşıma Teknolojisi'ne dayanıyor. Steffturbin'lerin fiili kullanımları ve bu kullanımların sağladığı yararlar katılımcılara anlatılacak. Üretim ve pazarlama aşamaları da anlatılarak deneyimler paylaşılacak. 
 
Ücretsiz katılınabilecek bu sempozyum, enerji planlamacılarını, hidrolik enerji üreticilerini, enerji ile ilgili yatırım yapan girişimcileri ve özellikle de mahalli idarelerin ve Belediyelerin su işleri ile ilişkili birimlerini hedefliyor. 
 
Ayrıntılı bilgi almak ya da katılım talebinde bulunmak isteyenler, 0312 448 23 03 numaralı telefonla ilgilileri arayabiliyor.