Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi enerji uzmanı hoca arıyor

Enerji Günlüğü – Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörlüğü, enerji uzmanı bir profesörü işe alacak. Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi,...

Enerji Günlüğü – Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörlüğü, enerji uzmanı bir profesörü işe alacak. 

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü’nde görevlendirmek üzere, profesör unvanlı ve enerji uzmanı bir öğretim üyesini, daimi statüde işe alacak. 

Adayların; doçent derecesini fizik alanında almış olması ve enerji verimliliği sağlayan OLED’lerde potansiyel kullanımı üzerine malzeme geliştirme çalışmaları yürütmüş olması gerekiyor. 

Adaylar, başvuru dilekçesine özgeçmiş, doçentlik belgesi, Üniversite dışından başvuruyorsa hizmet belgesi, başvuru formu ile birlikte yayın listesi, bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan, profesörlük takdim çalışmasının da belirtildiği 6 nüsha dosyayı ekleyerek Rektörlük Personel Dairesi Başkanlığına teslim edecekler. Başvurularda eser listeleri yazılı olarak teslim edilmek ve başvuru dosyaları bir takım olarak başvuru sırasında sunulmak kaydıyla; başvuru dosyalarındaki makale, tez, kitap gibi bilimsel eserler CD, DVD veya taşınabilir bellek ortamında verilebilecek.