NDK 40 kişiyi uzman yardımcısı olarak işe alacak

NDK uzman yardımcısı kadrosuyla çalıştırmak üzere 40 kişiyi işe alacak. 

Enerji Günlüğü - NDK uzman yardımcısı kadrosuyla çalıştırmak üzere 40 kişiyi işe alacak. 

Nükleer Düzenleme Kurumu (NDK), Nükleer Düzenleme Uzman Yardımcısı unvanıyla görevlendireceği 40 kişiyi işe almak için 16-27 Aralık tarihleri arasında, Nükleer Düzenleme Kurumu, Mustafa Kemal Mahallesi, Dumlupınar Bulvarı, No:192, Çankaya, Ankara adresinde yazılı ve sözlü sınav yapacak.

Adaylardan ikisinin elektrik mühendisliği bölümü veya elektrik-elektronik mühendisliği bölümü; ikisinin endüstri mühendisliği bölümü; dokuzunun fizik mühendisliği bölümü; birinin hukuk fakültesi; ikisinin inşaat mühendisliği bölümü; birinin kimya mühendisliği bölümü; altısının makine mühendisliği bölümü; dördünün metalurji ve malzeme mühendisliği bölümü; on kişinin nükleer enerji mühendisliği bölümü; üçünün siyasal bilgiler fakültesi, fakültelerin iktisat bölümü, işletme bölümü veya iktisadi ve idari bilimler fakültesinden mezun olmaları gerekiyor. 

Başvuracak olanlardan nükleer enerji mühendisliği bölümünü bitirmiş olanların KPSS-P1 puan türünden en az 70; mühendislik bölümü bitirmiş olanların KPSS-P1 puan türünden en az 80 puan almış olmaları bekleniyor. 

Ayrıca bütün adayların YDS sınavından, en az D düzeyinde belge almış olmaları şartı aranacak. 

Hukuk Fakültesi mezunlarının KPSS-P4 puan türünden en az 80 puan almış olmaları; siyasal bilgiler fakültesi, fakültelerin iktisat bölümü, işletme bölümü veya iktisadi ve idari bilimler fakültesinden mezun olanların ise KPSS-P38 puan türünden ya da KPSS-P48 puan türünden en az 80 puan almış olmaları bekleniyor. 

Başvuruların en geç 02 Aralık 2019 günü saat 17.30’a kadar Nükleer Düzenleme Kurumu, Mustafa Kemal Mahallesi, Dumlupınar Bulvarı, No:192, Çankaya, Ankara adresine şahsen veya posta yoluyla yapılması gerekiyor.