OSTİM Üniversitesi elektrik ve hibrit taşıt hocası 2 doktor arıyor

OSTİM Teknik Üniversitesi, elektrik uzmanı ve hibrit ve elektrikli taşıt uzmanı 2 doktoru işe alacak. 

Enerji Günlüğü - OSTİM Teknik Üniversitesi, elektrik uzmanı ve hibrit ve elektrikli taşıt uzmanı 2 doktoru işe alacak. 

OSTİM Teknik Üniversitesi Rektörlüğü, Meslek Yüksekokulu Elektrik Programı ve Hibrit ve Elektrikli Taşıtlar Teknolojisi Programı olmak üzere iki ayrı birimde görevlendireceği 2 kişiyi doktor öğretim üyesi olarak işe alacak. 

Elektrik Programında çalışmak isteyen adayların Elektrik Mühendisliği, Elektronik Mühendisliği, Elektrik-Elektronik Mühendisliği, Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği alanlarının birinden doktora derecesi almış olmaları gerekiyor. 

Hibrit ve Elektrikli Taşıtlar Teknolojisi Programında çalışmak isteyen adayların ise Makine Mühendisliği, Metalurji ve Malzeme Mühendisliği, Mekatronik Mühendisliği, Elektronik Mühendisliği, Elektrik-Elektronik Mühendisliği, Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği, Kontrol Mühendisliği veya Kontrol Otomasyon Mühendisliği alanlarının birinden doktora derecesi almış olmaları ve tercihen ilgili alanda sektör tecrübesine sahip olmaları gerekiyor. 

Başvurular en geç 19 Temmuz 2021 günü mesai saati sonuna kadar, OSTİM Teknik Üniversitesi Rektörlüğü, Meslek Yüksekokulu Müdürlüğüne şahsen ya da postayla yapılacak.