Piri Reis makine ve elektrik hocası arıyor

Enerji Günlüğü - Piri Reis Üniversitesi makine profesörü ve elektrik doçenti alacak.Piri Reis Üniversitesi, çeşitli bölümlerde görevlendirmek üzere...

Enerji Günlüğü - Piri Reis Üniversitesi makine profesörü ve elektrik doçenti alacak.

Piri Reis Üniversitesi, çeşitli bölümlerde görevlendirmek üzere öğretim üyeleri alacak. Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği Bölümü'nde görevlendirilmek üzere bir profesör, bir de doçent istihdam edilecek.

Profesörlük kadrosuna atanmak üzere başvuracak adaylarda lisans eğitimini Makine Mühendisliği veya Endüstri Mühendisliği alanında tamamlamış olması şartı aranıyor. Adayların ayrıca klasik mekanik ve elektronik sistemler konularında çalışmalar yapmış olması veya sayısal ve deneysel uygulamaları gerçekleştirecek ve geliştirebilecek donanıma sahip olması veya enerji veya akışkanlar mekaniği veya termodinamik veya endüstriyel uygulama konularında çalışmalar yapmış olması isteniyor.

Doçent kadrosuna atanma talebiyle başvuru yapmak isteyenlerin lisans eğitimini Makine, Uçak, Gemi İnşaatı, Gemi Makineleri ve Endüstri Mühendisliği alanlarından birinde tamamlamış olmaları gerekiyor. Ayrıca adayların klasik mekanik ve elektronik sistemler konularında çalışmalar yapmış olması veya sayısal ve deneysel uygulamaları gerçekleştirecek ve geliştirebilecek donanıma sahip olması veya enerji veya akışkanlar mekaniği veya konularında çalışmalar yapmış olması isteniyor.

ELEKTRİK ELEKTRONİK DOÇENTİ

Üniversite, Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölümü'nde istihdam edilmek üzere de bir doçent, bir de yardımcı doçent alacak.

Doçentlik ya da yardımcı doçentlik kadrosuna atanmak üzere başvuru yapmak isteyenlerin Elektrik (Elektrik Makineleri) veya Elektronik (Güç Elektroniği veya Kontrol veya Çok Büyük Ölçekli Devre Sistemleri) veya Bilgisayar Mühendisliği alanlarından birinde çalışmış ve bu alanda yayınlar yapmış olmaları şartı aranıyor.

Ayrıntılı bilgi isteyenlerin 0216 581 00 61 numaralı telefona başvurabilecekleri belirtildi.