Seferihisar JES kiraya verilecek

Enerji Günlüğü - Seferihisar JES Cumalı ve Tuzla sektörleri elektrik üretmek üzere kiraya verilecek.İzmir Jeotermal Enerji Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi'nin...

Enerji Günlüğü - Seferihisar JES Cumalı ve Tuzla sektörleri elektrik üretmek üzere kiraya verilecek.

İzmir Jeotermal Enerji Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi'nin ilanına göre, İzmir Jeotermal Enerji Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi (İzmir Jeotermal) adına düzenlenmiş 2106 ruhsat no.lu işletme ruhsatına konu Seferihisar Jeotermal Sahasının Cumalı ve Tuzla sektörleri, elektrik enerjisi üretmek üzere sözleşme karşılığı kiralanmak amacıyla ihale edilecek.

Kapalı zarfla teklif almak ve sonrasında açık artırma ile gerçekleştirilecek olan ihalede, sabit taban bedeli yılda 500 bin Dolar olacak ve buna ek olarak üretim tesisinde üretilerek satışı yapılan net elektrik enerjisi için İzmir Jeotermale “kilovatsaat başına USD cent cinsinden ödenecek bedel” teklifi üzerinden yapılacak. Minimum teklifin 500.000 USD/yıl + 0,5 USD cent/kWh olması gerekecek.

İhale için teklifler 2 Şubat 2016 tarihinde saat 10.00'a kadar yapılabilecek ve geçici teminat tutarı 600 bin TL olacak.

Türkiye Cumhuriyeti Kanunlarına göre kurulmuş tüzel kişilerin katılabileceği ihale dökümanı ile sahaya ilişkin teknik raporlar İzmir Jeotermal Enerji Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü, Korutürk Mah. İmbat Sok No: 64 Balçova - İZMİR adresinde vewww.izmirjeotermal.com.tr internet adresinde görülebilecek ve 10.000 TL (OnBinTürkLirası) karşılığı satın alınabilecek.