TPAO saha işletmeciliği işi yaptıracak

Enerji Günlüğü - TPAO Adıyaman Bölge Müdürlüğü, Bölge Üretim Müdürlüğü'ne ait Yalankoz, Piyanko ve Doğu Beşikli sahalarının işletmeciliği...

Enerji Günlüğü - TPAO Adıyaman Bölge Müdürlüğü, Bölge Üretim Müdürlüğü'ne ait Yalankoz, Piyanko ve Doğu Beşikli sahalarının işletmeciliği işlerinin yapılmasıhizmeti satın alacak.

TPAO Adıyaman Bölge Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Adıyaman Üretim Bölge Müdürlüğüne ait Yalankoz, Piyanko ve Doğu Beşikli sahalarının işletmeciliği işlerinin yapılmasıişi açık ihale usulü ile ihale edilecek.

İhale, 27/02/2014 Salı günü, Saat 14:00’da T.P.A.O Bölge Müdürlüğü İhale Salonunda gerçekleştirilecek.

İhalede teklifler, ihale tarih ve saatine kadar T.P.A.O Adıyaman Bölge Müdürlüğü’ne elden teslim edilebileceği gibi, aynı adrese iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilecek.

İhale dokümanı idarenin adresinde görülebilecek ve 250 TRY (Türk Lirası) TC Ziraat Bankası Adıyaman merkez şubesi tr26000100018436215883-5002 nolu TPAO hesabına makbuz karşılığı yatırarak; istekli veya vekâlet verdiği kişilerce TPAO Adıyaman bölge müdürlüğü/üretim müdürlüğünden alınabilecek.