Türk-Alman Üniversitesi enerji uzmanı iki hoca arıyor

Türk-Alman Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi ve Fen Fakültesi’nde görevlendirmek üzere 2 kişiyi araştırma görevlisi olarak işe alacak. 

Enerji Günlüğü - Türk-Alman Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi ve Fen Fakültesi’nde görevlendirmek üzere 2 kişiyi araştırma görevlisi olarak işe alacak. 

Türk-Alman Üniversitesi Rektörlüğü, Mühendislik Fakültesi, Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü’ne bağlı Elektrik Tesisleri Anabilim Dalı’nda görevlendireceği bir araştırma görevlisini işe alacak. 

Adayların ALES sayısal puanı olarak en az 70 almış olmaları; lisans derecesini Elektrik ya da Elektrik-Elektronik Mühendisliği bölümlerinin birinden almış olmaları; bu alanlardan birinde tezli yüksek lisans veya doktora yapıyor olmaları ve Almanca biliyor olmaları gerekiyor. 

Üniversite Fen Fakültesi’ne bağlı Enerji Bilimi ve Teknolojileri Bölümü’nün Isı ve Yanma Tekniği Anabilim Dalı’nda çalıştıracağı bir araştırma görevlisi daha alacak. 

Fen Fakültesi’ndeki kadroya başvuracak olanların da ALES sayısal puanı olarak en az 70 almış olmaları; Isı Tekniği, Yenilenebilir Enerji Sistemleri, Yenilenebilir Enerji ve Uygulamaları, Enerji Kaynakları ve Yönetimi, Sürdürülebilir Enerji, Enerji Bilimi ve Teknolojisi, Enerji ve Çevre Yönetimi, Enerji Teknolojileri ve Yönetimi, Güneş Enerjisi, Radyasyon Bilim ve Teknoloji, Nükleer Enerji, Nükleer Enerji Mühendisliği, Nükleer Enerji ve Enerji Sistemleri, Enerji Sistemleri Mühendisliği Anabilim Dallarından birinde tezli yüksek lisans ya da doktora yapıyor olmaları ve Almanca biliyor olmaları gerekiyor. 

Başvurular, en geç 02 Kasım 2020 tarihinde mesai bitimine kadar, kadronun bulunduğu fakültenin dekanlığına, şahsen ya da posta yoluyla yapılacak.