Türkiye’nin Jeotermal Fuarı Ankara’da

Enerji Günlüğü - Türkiye’nin yeraltı enerjisini gün yüzüne çıkaran ve enerji sektörüne hız kazandıracak olan 3.Jeotermal Fuarı 21 – 22 - 23 Ocak...

Enerji Günlüğü - Türkiye’nin yeraltı enerjisini gün yüzüne çıkaran ve enerji sektörüne hız kazandıracak olan 3.Jeotermal Fuarı 21 – 22 - 23 Ocak 2016’da Ankara’da düzenlenecek.

Ocak 2015’de ikincisi yapılan ve büyük ilgi gören Jeotermal Enerji Teknolojileri ve Ekipmanları Fuarı, 3.kez sektörün huzuruna çıkıyor. Yenilenebilir Enerji Genel Müdürlüğü ile Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından desteklenen fuar, Ankara Congresium’da binlerce ziyaretçisiyle tekrar buluşacak.

Fuar, Jeotermal enerjiyle çalışan teknolojileri ve ekipmanları üreten, projelendirip pazarlayan şirketler ile bu teknolojiden faydalanan firmaları bir araya getirecek.

FUARDA SERGİLENECEK SİSTEMLER

Fuarda, Jeotermal Enerji Santralleri, Arıtma ve Deşarj Sistemleri, Jeotermal Seracılık Sistemleri, Karbondioksit Üretimi, Jeotermal Otomasyon ve Yazılımlar, Jeotermal Araştırma ve Danışmanlık Firmaları, Hidro Jeokimya Firmaları, Jeotermal Sistemler, Sondaj Firmaları, Boru Firmaları, Vana Firmaları, Pompa Firmaları, Hidrofor Firmaları, Termal İzolasyon Firmaları, Isıtma Soğutma ve Havalandırma Firmaları, Eşanjör Firmaları, Akümülasyon Tankları, Boyler, Isı Denge Tankları, Sıcak Su Kazanları, Hava Plakalı Isı Geri Kazanım Sistemleri, Isı Pompaları, Ön İzolasyonlu Borular, Ölçüm Cihazları, Termik ve Termistörler, Sıcaklık Ölçer ve Göstergeleri, Sızdırmazlık Elemanları, Sondaj Kimyasalları sistemleri sergilenecek.