Yalova Üniversitesi 2 enerji sistemleri hocası alacak

Yalova Üniversitesi, enerji sistemleri alanında çalıştıracağı bir doçent ile bir doktoru işe alacak.

Enerji Günlüğü - Yalova Üniversitesi, enerji sistemleri alanında çalıştıracağı bir doçent ile bir doktoru işe alacak. 

Yalova Üniversitesi Rektörlüğü, Mühendislik Fakültesi, Enerji Sistemleri Mühendisliği Bölümüne bağlı Enerji Sistemleri Mühendisliği Anabilim Dalında görev vermek üzere, doçent unvanlı bir kişi ve doktor unvanlı bir kişi olmak üzere 2 kişiyi öğretim üyesi olarak işe alacak. 

Doçent kadrosuna başvuracak olan adayların doçent unvanını kimya mühendisliği alanında almış olmaları; biyokütlenin termokimyasal dönüşüm prosesleri konusunda çalışmalar yapmış olmaları ve yüksek öğretim kurumlarında ilgili alanda en az 5 yıl lisans ve lisansüstü seviyede ders vermiş olmaları gerekiyor. 

Doktor kadrosuna başvuracak olanların ise kimya mühendisliği alanında lisans ve yüksek lisans yapmış olmaları; enerji bilimi ve teknoloji alanında doktora yapmış olmaları; lisans düzeyinde yenilenebilir enerji alanında ders vermiş olmaları ve yüksek fırınlarda enerji verimliliği ve çevresel etki belirleme alanında çalışmaları yapmış olmaları gerekiyor. 

Başvurular en geç 27 Ekim 2022 günü mesai sonuna kadar şahsen yapılacak; postayla yapılan başvurular dikkate alınmayacak. Doçent kadrosunun başvuruları Yalova Üniversitesi, Personel Dairesi Başkanlığına, doktor kadrosunun başvuruları ise Yalova Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi Dekanlığına yapılacak.