Yeniköy Linyit 10 personel alacak

Enerji Günlüğü – Yeniköy Linyit 12 aylığına 1mekanik usta, 1 elektrikçi usta ve 8 kaloriferci-ateşçi olmak üzere 10 kişi alacak.YEAŞ Genel Müdürlüğü...

Enerji Günlüğü – Yeniköy Linyit 12 aylığına 1mekanik usta, 1 elektrikçi usta ve 8 kaloriferci-ateşçi olmak üzere 10 kişi alacak.

YEAŞ Genel Müdürlüğü Yeniköy Linyitleri İşletmesi Müdürlüğü işçilik hizmeti alım ihalesini bugünkü Resmi Gazete’de yayımladı.

Buna göre,YLİ Müdürlüğü ve YLİ Milas Sosyal Site Isı Merkezleri İşletilmesi, kazan, boyler, hidrofor ve yardımcı tesisat ile iletim hatlarının ve sıhhi tesisatın periyodik bakımı, onarımı Milas Sosyal Site ile İşletmedeki su depolarında ve Milas Sosyal Sitedeki kuyularda bulunan pompalar ile YEAŞ’dan gelen hat üzerindeki pompaların bakımı için gerekli işlerin1mekanik usta, 1 elektrikçi usta ve 8 kaloriferci-ateşçi olmak üzere 10 kişi ile 12 ay süre ile yaptırılması işi hizmet alımı yapacak.

İhale 04/08/2014 tarihinde saat: 14.00’de YEAŞ Genel Müdürlüğü Yeniköy Linyitleri İşletmesi Müdürlüğü- Milas-Ören Karayolu 23. Km. P.K: 13 Yeniköy-Milas/MUĞLA adresinde yapılacak.

Teklifler ihale tarihi ve saatine kadar YEAŞ Genel Müdürlüğü YLİ Müdürlüğü Genel Muhaberatına verilebileceği gibi, iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla veya kargo ile gönderilebilecekler.

İhale dökümanları YEAŞ Genel Müdürlüğü YLİ Müdürlüğü, Dokümantasyon ve Büro Şefliği Milas-Ören Karayolu 23. Km. Milas-Muğla adresinden bedelsiz olarak görülebilecek ve 100,00-TL karşılığında aynı adreslerden satın alınabilecek.