1. HABERLER

  2. YENİLENEBİLİR

  3. GÜNEŞ

  4. Yüksek verimli Trina Solar güneş panelleri Avrupa pazarında

Yüksek verimli Trina Solar güneş panelleri Avrupa pazarında

Çin merkezli Trina Solar şirketi, yüzde 21’den fazla verimliliğe sahip yüksek verimlikli yeni güneş paneli Vertex S'yi Avrupa pazarında piyasaya sürdü.

Yüksek verimli Trina Solar güneş panelleri Avrupa pazarında

Enerji Günlüğü - Çin merkezli Trina Solar şirketi, yüzde 21’den fazla verimliliğe sahip yüksek verimlikli yeni güneş paneli Vertex S'yi Avrupa pazarında piyasaya sürdü.

Çinli güneş enerjisi şirketi Trina Solar bugün yaptığı açıklamada, konut ve ticari çatı uygulamaları için en son geliştirdiği yüksek verimli 405W + Vertex S’nin Avrupa pazarında piyasaya sürüldüğünü duyurdu.

Daha önce üretilen güneş panellerine göre yüzde 1 daha verimli olan Vertex S, farklı görsel seçeneklere sahip olduğu için hem konut hem de ticari müşterilerin ihtiyaçlarını karşılayabilecek. Vertex S, ultra yüksek performanslı 210 mm hücre teknolojisi platformuna sahip.

VERTEX S DAHA ÇEVRECİ

Yenilikçi Vertex teknolojisini çatı üstü hazır modül formatlarına getiren yeni güneş paneli serisi şirketin elektrik üretimini yüzde 17 oranında arttırarak 405W’ı aşacak. Trina Solar ayrıca daha az malzeme ile yepyeni, yüksek verimli fabrikalar ve üretim ekipmanları kullandığı Vertex S'nin daha az karbon ayak izine sahip daha çevreci bir ürün olmasını sağlıyor. Bunun dışında yeni modül serisi, tamamen geri dönüştürülebilir ahşap ve karton ambalajlarla sevk ediliyor.

"ÇATI SEGMENTİNİ GÜÇLENDİRİYORUZ"

Trina Solar Avrupa Modül bölümü başkanı Gonzalo de la Viña, Vertex S’nin şirketin uzun modül inovasyon tarihinde bir dönüm noktası olduğunu belirterek, “Bu modül, eski 60 hücreli serideki güneş enerjisi endüstrisinin en güçlü ürünüdür. 210 mm teknolojisi ile çatı segmentini zenginleştiriyoruz” dedi. 

İlgili Haberler
Önceki ve Sonraki Haberler