1. HABERLER

  2. ETKİNLİKLER

  3. Ankara EMO’dan öğrencilere verimlilik sunumu

Ankara EMO’dan öğrencilere verimlilik sunumu

EMO An kara Şubesi, Mamak Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerine enerji verimliliği hakkında eğitsel bir sunum gerçekleştirdi. 

Ankara EMO’dan öğrencilere verimlilik sunumu

Enerji Günlüğü - EMO An kara Şubesi, Mamak Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerine enerji verimliliği hakkında eğitsel bir sunum gerçekleştirdi. 

TMMOB Elektrik Mühendisleri Odası, Ankara Şubesi, Mamak Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerine yönelik Enerji Verimliliği başlıklı eğitsel, öğretici bir sunum gerçekleştirdi. 

Şube üyelerinden Mehmet Peker tarafından yapılan sunumda, enerji verimliliği ve enerji tasarrufu anlatıldı. Mehmet Peker sunumunda “Enerji verimliliği nedir?”;  “Neden enerji verimliliği?”; “Günlük yaşamda enerji verimliliği nasıl sağlanır?” gibi soruları cevapladı. Evlerde harcanan enerji miktarı ve tasarruf yöntemleri, yalıtım ve ısıtma, ısı ihtiyacı kimlik belgesi, aydınlatma, elektrikli ev aletleri kullanımında enerji verimliliği ve tasarrufu, su tüketimi ve su alanında yapılacak tasarruf yöntemleri, ulaşım, evsel atıkların değerlendirilmesi gibi kavram ve olgular da sunum kapsamında tartışıldı. 

Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler