1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. EMO’dan Çankaya Belediyesi’ne yenilenebilir desteği

EMO’dan Çankaya Belediyesi’ne yenilenebilir desteği

EMO, Çankaya Belediyesi sınırları dahilinde yenilenebilir enerji kaynaklarının yaygın kullanımını sağlamak amacıyla danışmanlık desteği verecek.

EMO’dan Çankaya Belediyesi’ne yenilenebilir desteği

Enerji Günlüğü - EMO, Çankaya Belediyesi sınırları dahilinde yenilenebilir enerji kaynaklarının yaygın kullanımını sağlamak amacıyla danışmanlık desteği verecek.

TMMOB Elektrik Mühendisleri Odası Ankara Şubesi Yönetim Kurulu bir açıklama yaparak Çankaya Belediyesi ile önümüzdeki süreçlerde gerçekleştirilebilecek ortak çalışmalar ile ilgili fikir alışverişinde bulunduklarını, Çankaya Belediyesi sınırları dahilinde yenilenebilir enerji kaynaklarının yaygın kullanımını sağlamak amacıyla Belediye`ye verilebilecek danışmanlık desteği hakkında görüşmeler yapıldığını duyurdu. 

ASANSÖR KONTROLLERİNDE EMO MÜHENDİSLERİ DE GÖREVLENDİRİLMELİ

Belediye sınırlarında yapılan Asansör periyodik kontrol ve muayenelerinde, Makine Mühendislerinin yanı sıra Elektrik Mühendislerinin de görevlendirilmesi gerektiğinin Odamız tarafından altının çizildiği toplantıda; kamunun can ve mal güvenliğinin, kamusal faydanın gerek Odamızın gerekse Belediyelerin öncelikli amacı olduğu vurgulandı. Toplantıda, özellikle ruhsat aşamasında olan işyerlerinde elektrik tesisat kontrollerinin yetkili mühendislere yaptırılması gerektiği konusu üzerinde duruldu. 

Toplantıda ayrıca EMO`nun ve Belediyenin taleplerinin ele alınacağı Ortak bir çalışma grubu oluşturulmasına karar verildi.   

Önceki ve Sonraki Haberler