1. HABERLER

  2. DOĞALGAZ

  3. Erdoğan ile Putin enerji için görüştü

Erdoğan ile Putin enerji için görüştü

Enerji Günlüğü - Yeni Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile yaptığı telefon görüşmesinde iki ülke arasındaki...

Erdoğan ile Putin enerji için görüştü

Enerji Günlüğü - Yeni Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile yaptığı telefon görüşmesinde iki ülke arasındaki ortak enerji projelerini değerlendirdi.

Moskova Yönetimi tarafından yapılan duyuruya göre, Türk tarafının talebi üzerine, Rusya Federasyonu Devlet Başkanı Vladimir Putin ve Türkiye Cumhuriyeti’nin yeni Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan arasında 22 Ağustos tarihinde bir telefon görüşmesi gerçekleştirildi.

Açıklamaya göre Erdoğan ve Putin, Türkiye ve Rusya'nın enerji alanında yürüttüğü ortak projeler dahil olmak üzere, iki ülkenin gündemindeki bulunan bazı konuları ele aldı. Kremlin'in açıklamasında, liderlerin Rusya ile Türkiye arasında farklı alanlarda yürütülen işbirliğinin geliştirilmesinin iki ülke açısından yararlı olacağını kaydetti. Putin ve Erdoğan, önümüzdeki süreçte yakın temas halinde olma konusunda da mutabık kaldı.

Önceki ve Sonraki Haberler