1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. Schneider TR CEO’suna bölgesel görev

Schneider TR CEO’suna bölgesel görev

Enerji Günlüğü - Schneider Electric Türkiye ve Orta Asya Ülke Başkanlığı görevine Bora Tuncer getirildi. Şirket bünyesinde 2003 yılından bu yana...

Schneider TR CEO’suna bölgesel görev

Enerji Günlüğü - Schneider Electric Türkiye ve Orta Asya Ülke Başkanlığı görevine Bora Tuncer getirildi. 

Şirket bünyesinde 2003 yılından bu yana çeşitli kademelerde görev yapan Schneider Türkiye Ülke Başkanı Bora Tuncer, görev alanına Orta Asya’nın da dahil edilmesi ile birlikte Schneider Electric Türkiye ve Orta Asya Ülke Başkanı oldu. 

1970 yılında İstanbul doğumlu Bora Tuncer, Marmara Üniversitesi İngilizce İşletme Bölümü’nden mezun oldu. Ardından Sabancı Üniversitesi’nde Executive MBA yaptı. 1994 yılında göreve başladığı Deloiette’de Senior Audit Manager olarak görev üstlendi. Tuncer, 2003 yılında buradan ayrılarak Schneider Electric'te Finans Direktörlüğünü üstlendi. 

Bilgi teknolojileri, iş geliştirme, şirket satın alımları ve entegrasyonu alanlarında farklı sorumlulukları takiben 2010 yılında Schneider Electric Güç Ürünleri İş Birimi Genel Müdür Yardımcılığı görevine getirilen Tuncer 2011 yılı Ekim ayında Power&Life Space İş Birimi Genel Müdür Yardımcılığı görevine atandı. Tuncer, 25 Şubat 2013'ten bu yana da Schneider Electric Türkiye Ülke Başkanı görevini sürdürüyordu.

Önceki ve Sonraki Haberler