1. HABERLER

  2. PETROL

  3. İBB atık petrol türevlerini imha etmek üzere satacak

İBB atık petrol türevlerini imha etmek üzere satacak

Enerji Günlüğü - İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, petrol ve petrol türevi atıkların, bertaraf edilmesi için, satış işini ihale edecek.İBB...

İBB atık petrol türevlerini imha etmek üzere satacak

Enerji Günlüğü - İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, petrol ve petrol türevi atıkların, bertaraf edilmesi için, satış işini ihale edecek.

İBB tarafından MARPOL 73/78 Ek- I Kapsamındaki susuzlaştırılmış ve su oranı düşürülmüş 17 bin 500 metreküp (± yüzde 25) petrol ve petrol türevi atıkların bertaraf edilmesi için satışı işi ihalesi ilanı bugünkü Resmi Gazete’de yer aldı.

İlana konu satış işi, 4 milyon 60 bin TL + KDV muhammen bedel ve 121.800 TL geçici teminat bedeli ile Haydarpaşa Atık Kabul Tesisi Limanı’nda yapılacak. İşin bitiş tarihi 31 Aralık 2017 olarak açıklandı.

Söz konusu ihale 25 Ocak 2017 saat 13:00’te İBB Başkanlığı Encümen Salonu’nda yapılacak. İsteklilerin yeterlik için 24 Ocak 2017 Saat 16:00 ‘ya kadar İBB Deniz Hizmetleri Müdürlüğü’ne başvuru yapmaları gerekiyor.

Kapalı Teklif Usulü ile yapılacak ihaleye ait şartname 70 TL bedelle Deniz Hizmetleri Müdürlüğü’nden satın alınabilecek ve ücretsiz görülebilecek.

İsteklilerin, ihale saatine kadar ihale şartnamesini incelemeleri ve tekliflerini de şartnamede belirtilen şartlar çerçevesinde İdare’ye ulaştırması gerekiyor.

Ayrıca İBB ilana, bu işle ilgili daha önce yayınlanan ilanların geçersiz olduğu notunu düştü.

İBB PETROL ATIKLARINI BERTARAF ETTİRECEK

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler